Різото з радіккіо
- Рис 300 г
- Салат ("Радіккіо") 200 г
- Масло вершкове 50 г
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Вино біле (столове) 100 мл
- Бульйон 1 л
- Сир (пармезан) 50 г
Цибулю дрібно порізати кубиками і підсмажити у каструльці на вершковому маслі до прозорості (5 хв).
Радіккіо добре вимити, нарізати смужками і додати для обсмажування (2-3 хв).
Додати рис і, помішуючи, теж підсмажити, масло повинно вбратися, і рис набуде золотистого кольору.
Влити 100 мл білого вина і дати йому випаруватися на вогні.
Довести до кипіння бульйон, почати вливати трохи бульйону у рис (100 мл за раз).
Так варити до готовності, підливаючи бульйон, як тільки вбереться, і помішуючи час від часу.
Торт на день народження двчинСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Рецепты выпечки на рождествоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты Приготовления: салаты с яблоками рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Кулинарный сайт бабушки эммы слоеное тестоКулинарно-домашний сайт
Повтрян кульки фотокульки
ЗдесьУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Маковый торт рецепт. Маковый торт-пирог.
Приготовление блюд из яиц и сыраКоктейли и домашнее приготовление вин
Открытый пирог с грибами, орехами и шпинатом www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter