Різото з радіккіо

КАШІ ТА ГАРНІРИ
710 Різото з радіккіо
Фото - Різото з радіккіо
інгредієнти:
  • Рис 300 г
  • Салат ("Радіккіо") 200 г
  • Масло вершкове 50 г
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Вино біле (столове) 100 мл
  • Бульйон 1 л
  • Сир (пармезан) 50 г

Цибулю дрібно порізати кубиками і підсмажити у каструльці на вершковому маслі до прозорості (5 хв).

 

Радіккіо добре вимити, нарізати смужками і додати для обсмажування (2-3 хв).

 

Додати рис і, помішуючи, теж підсмажити, масло повинно вбратися, і рис набуде золотистого кольору.

Влити 100 мл білого вина і дати йому випаруватися на вогні. 

Довести до кипіння бульйон, почати вливати трохи бульйону у рис (100 мл за раз). 

Так варити до готовності, підливаючи бульйон, як тільки вбереться, і помішуючи час від часу. 

 

Торт на день народження двчинСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты

Рецепты выпечки на рождествоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты Приготовления: салаты с яблоками рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.

Кулинарный сайт бабушки эммы слоеное тестоКулинарно-домашний сайт

Повтрян кульки фотокульки

ЗдесьУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Маковый торт рецепт. Маковый торт-пирог.

Приготовление блюд из яиц и сыраКоктейли и домашнее приготовление вин

Открытый пирог с грибами, орехами и шпинатом www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter