Різото із печерицями
797
інгредієнти:
- Рис 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вино біле сухе 100 мл
- Масло вершкове 150 г
- Сіль
- Перець чорний
- Шафран
- Печериці 400 г
- Бульйон 1 л
- Сир твердий
Цибулю дрібно нарізати, обсмажити в олії.
Гриби дрібно нарізати і додати до цибулі, смажити хвилин 5.
Рис промити і додати до цибулі та грибів, смажити приблизно 3 хвилини, рис після смаження повинен бути склоподібним.
Зменшити вогонь, додати половину бульйону і вино, тушкувати 20 хвилин, постійно помішуючи.
Додати решту бульйону, 1 ст. л. вершкового масла, посолити, поперчити, додати шафран.
Тушкувати щe 30 хвилин.
Подавати, посипавши тeртим сиром.
Тутсалати з чорносливом
Куриная отбивная в кляре. Куриная отбивная с сыром рецепт.
recepti.biz.ua рецепт столичный кекс
Рецепт имбирного напитка: рецепты приготовления шубы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі