Різото із печерицями

КАШІ ТА ГАРНІРИ
735 Різото із печерицями
Фото - Різото із печерицями
інгредієнти:
  • Рис 400 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Вино біле сухе 100 мл
  • Масло вершкове 150 г
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Шафран
  • Печериці 400 г
  • Бульйон 1 л
  • Сир твердий

Цибулю дрібно нарізати, обсмажити в олії.

Гриби дрібно нарізати і додати до цибулі, смажити хвилин 5.

Рис промити і додати до цибулі та грибів, смажити приблизно 3 хвилини, рис після смаження повинен бути склоподібним.

Зменшити вогонь, додати половину бульйону і вино, тушкувати 20 хвилин, постійно помішуючи.

Додати решту бульйону, 1 ст. л. вершкового масла, посолити, поперчити, додати шафран.

Тушкувати щe 30 хвилин.

Подавати, посипавши тeртим сиром. 

 

Тутсалати з чорносливом

Куриная отбивная в кляре. Куриная отбивная с сыром рецепт.

recepti.biz.ua рецепт столичный кекс

Рецепт имбирного напитка: рецепты приготовления шубы. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter