Різото із овочами

КАШІ ТА ГАРНІРИ
1886 Різото із овочами
Фото - Різото із овочами
інгредієнти:
  • Рис (круглий) 250 г
  • Вино біле сухе 100 мл
  • Бульйон м´ясний 1 л
  • Шафран (куркума ) 1 ч.л.
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Пармезан (тертий) 60 г
  • Кабачок 1 шт.
  • Форель (малосольна або сьомга) 100 г
  • Спаржа (зелена, консервована) 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.

Різотто з овочами інгредієнти Кабачок нарізати на найтонші пластини.

Різотто з овочами Покласти у киплячу воду на 2 хвилини, витягнути і залишити підсихати.

фото Різотто з овочами Подрібнену цибулину підрум'янити у глибокому сотейнику у 2 ст. л. вершкового масла, додати промитий рис і обсмажувати 3 хвилини.

Різотто з овочами Рис Додати вино, помішуючи, дочекатися, коли воно вбереться у рис, і влити третину від усього бульйону.

Дуже важливо правильно приготувати різото. Бульйон додавати порціями по мірі його вбирання у рис. Перемішувати рис потрібно дуже часто.

Різотто з овочами Вінобелое сухе Додати шафран (куркуму) і прогрівати рис, доки він не вбере цю порцію бульйону. Потім знову підлити бульйон, прогріти, додати останню третину бульйону, варити рис 10 хвилин, підмісити у нього 2 ст. ложки вершкового масла, тертий пармезан і сіль. У кінці приготування рис буде в'язким.

Різотто з овочами Бульйон м'ясний Кожен із трьох стебел спаржі обгорнути скибочками форелі.

Різотто з овочами Шафран Форму змастити олією, покласти у неї пластини кабачка трохи внахлест, половину різото, спаржу у форелі.

Різотто з овочами Маслослівочное Потім знову залишений рис і закрити нетоварними залишками кабачка.

Різотто з овочами Пармезан Прикрити фольгою. Запікати у духовці 25 хвилин (180 градусів).

За 5 хвилин до кінця фольгу зняти.

Витягнути із духовки, дати трохи охолонути, перевернути на тарілку.

Різотто з овочами Кабачок

Спецакция от легендарной доставки - украинская кухня доставка. Акция! Более 1000 видов кухонь.

Рецепт греческого салата: салати з фото рецепти.

карп рецепты приготовления с фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter