Різото із овочами
- Рис (круглий) 250 г
- Вино біле сухе 100 мл
- Бульйон м´ясний 1 л
- Шафран (куркума ) 1 ч.л.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Пармезан (тертий) 60 г
- Кабачок 1 шт.
- Форель (малосольна або сьомга) 100 г
- Спаржа (зелена, консервована) 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Кабачок нарізати на найтонші пластини.
Покласти у киплячу воду на 2 хвилини, витягнути і залишити підсихати.
Подрібнену цибулину підрум'янити у глибокому сотейнику у 2 ст. л. вершкового масла, додати промитий рис і обсмажувати 3 хвилини.
Додати вино, помішуючи, дочекатися, коли воно вбереться у рис, і влити третину від усього бульйону.
Дуже важливо правильно приготувати різото. Бульйон додавати порціями по мірі його вбирання у рис. Перемішувати рис потрібно дуже часто.
Додати шафран (куркуму) і прогрівати рис, доки він не вбере цю порцію бульйону. Потім знову підлити бульйон, прогріти, додати останню третину бульйону, варити рис 10 хвилин, підмісити у нього 2 ст. ложки вершкового масла, тертий пармезан і сіль. У кінці приготування рис буде в'язким.
Кожен із трьох стебел спаржі обгорнути скибочками форелі.
Форму змастити олією, покласти у неї пластини кабачка трохи внахлест, половину різото, спаржу у форелі.
Потім знову залишений рис і закрити нетоварними залишками кабачка.
Прикрити фольгою. Запікати у духовці 25 хвилин (180 градусів).
За 5 хвилин до кінця фольгу зняти.
Витягнути із духовки, дати трохи охолонути, перевернути на тарілку.
Спецакция от легендарной доставки - украинская кухня доставка. Акция! Более 1000 видов кухонь.
Рецепт греческого салата: салати з фото рецепти.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter