Різото із маринованими грибами по-домашньому
- Рис круглий 1 скл.
- Бульйон (курячий) 0.75 л
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби (мариновані печериці) 420 мл
- Масло вершкове 100 г
- Сир твeрдий 150 г
- Спеції (італійські трави: кмин, базилік, часник)
- Сіль
50 г масла розтопити на середньому вогні, додати середньо порізану цибулю. Oбсмажити цибулю (постійно помішуючи) 2-3 хв.
До цибулі додати добре промитий і підсушений рис, постійно помішуючи, підсмажити 2-3 хв.
До цибулево-рисової суміші додати бульйон, постійно помішуючи, тушкувати до готовності.
За 3 хв до готовності рису додати мариновані гриби.
Сир натерти на середній тертці, залишені 50 г масла розтопити на маленькому вогні, до масла додати половину натертого сиру і ретельно перемішати, отриману суміш додати до різото і перемішати.
Викласти різото на тарілку, посипати сиром, що залишився і відразу ж подати до столу.
Турецкие сладости купить: конфеты карамель.
Приготовьте полезные салаты - салаты с семечками подсолнуха. Семена подсолнечника.
Рецепт салат охотничийКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Икра вяленая - оладьи из рыбной икры. Очень вкусные оладьи.
Рецепт приготовления Киевского торта. Киевский торт рецепт.
Рецепт кекс столичныйРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты на святую вечерюРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепты приготовления шубыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Молоко сгущенное в Утконосе - крем из сгущенного молока.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter