Різото із курячими печінками
- Печінка куряча 300 г
- Рис 275 г
- Вино біле сухе 200 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Селера черешкова 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Петрушкa
- Перець чорний
- Сіль (морська)
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Перець духмяний (горошком)
У каструлі закип'ятити воду, додавши запашний перець.
Цибулю, часник і стебло селери дрібно порубати.
У великій сковороді розігріти 3 ст. ложки оливкової олії і 1 ст. ложку вершкового масла.
Злегка обсмажити цибулю, часник і селеру до прозорості цибулі.
Промити курячу печінку і просушити паперовим рушником, потім додати до цибулі і селери, смажити 2-3 хвилини.
Додати рис, як слід перемішати, залишити на 2-3 хвилини. Потім влити вино, дати рису покипіти і уварити.
Поступово, ополоник за ополоником, додати кип'ячену із запашним перцем воду, постійно помішуючи. Каструльку з водою краще тримати на маленькому вогні, оскільки рідина повинна бути гарячою.
Рис повинен вбирати рідину, а не плавати у ній, тому не слід відразу наливати кілька ополоників рідини. Увесь процес приготування повинен зайняти близько 20 хвилин.
Готове різото поперчити злегка, посолити, додати 1 ст. ложку оливкової олії і посічену зелень петрушки.
Рецепты Приготовления: рецепты приготовления мясных салатов.
Рецепт пампушек к Украинский борщ здесь
Готовим со вкусом: рецепт салата з язиком.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты рождество. Танцы-повторялки для детей.
Как приготовить летний салат: праздничные новогодние салаты. Простые рецепты вкусных салатов.
Кулинарные блюда для худеющих: легкие блюда.
Кулинарный сайт сей 7Копилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
архив рецептов передачи едим дома юлия высоцкая
Пирог В Мультиварке Рецепты: кулинария пирог с капустой. Пироги на заказ с доставкой.
Чанахи рецепт в мультиваркеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter