Різото із кульбаби та зелeного горошку
- Рис 180 г
- Кульбаба 150 г
- Горошок зелений (молодий) 100 г
- Вино біле сухе 0.3 скл.
- Цибуля зелена 2 шт.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Вода (гаряча кип´ячена) 0.5 л
- Сіль
Листя кульбаби покласти у холодну воду на 20-30 хвилин.
У каструлі на розігрітій олії спасерувати зелену цибулю і зубчик часнику.
Додати дрібно порізану кульбабу.
Додати трохи води і тушкувати хвилин 5.
Додати рис, трохи посмажити його.
Потім додати вино. Коли вино випарується, додати трохи води, закрити кришкою і варити рис на повільному вогні, поступово підливаючи воду.
Коли рис буде ще "аль денте", додати зелений горошок і варити приблизно 3-4 хвилини (горошок і рис не повинні бути розвареними).
Можна додати вершковий сир і тeртий пармезан.
recepti.biz.ua рецепты консервация овощей на зиму
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рождественская выпечка рецепты. Рецепты Приготовления.
Рецепт салата с фетойКулинарные рецепты
Как приготовить летний салат: кулинарный сайт. Кулинарные рецепты (С фото.
http://recepti.biz.uaДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Кексы кофейные в формочкахУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter