Різото із чорнилом каракатиці

КАШІ ТА ГАРНІРИ
716 Різото із чорнилом каракатиці
Фото - Різото із чорнилом каракатиці
інгредієнти:
  • Рис 300 г
  • Каракатиця (чорнило)
  • Морепродукти (асорті) 300 г
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Бульйон рибний (кубик) 1 л
  • Вино біле сухе 100 мл
  • Олія оливкова 20 мл

У глибокій каструлі із антипригарним покриттям на розігрітій олії підсмажити до прозорості цибулю, порізану дрібними кубиками.

Додати морепродукти і обсмажити до золотистості.

Додати рис і обсмажити до прозорості (олія повинна увібратися, і рис набуде золотисто-прозорий колір).

Полити вином і дати повністю випаруватися на сильному вогні. Потім зменшити вогонь.

Додати чорнило каракатиці (для 4 осіб) і добре все розмішати.

Залити 2-3 ополоника гарячого рибного бульйону (щоб покрив рис на 1 см) і варити до готовності, помішуючи і підливаючи час від часу гарячий бульйон. 

Страва не має бути рідкою (у крайньому випадку, збільшити вогонь і дати зайвому бульйону випаруватися).

Подати із білим вином.

Салат из фасоли с копченой КурицейИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter