Різото із чорнилом каракатиці
- Рис 300 г
- Каракатиця (чорнило)
- Морепродукти (асорті) 300 г
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Бульйон рибний (кубик) 1 л
- Вино біле сухе 100 мл
- Олія оливкова 20 мл
У глибокій каструлі із антипригарним покриттям на розігрітій олії підсмажити до прозорості цибулю, порізану дрібними кубиками.
Додати морепродукти і обсмажити до золотистості.
Додати рис і обсмажити до прозорості (олія повинна увібратися, і рис набуде золотисто-прозорий колір).
Полити вином і дати повністю випаруватися на сильному вогні. Потім зменшити вогонь.
Додати чорнило каракатиці (для 4 осіб) і добре все розмішати.
Залити 2-3 ополоника гарячого рибного бульйону (щоб покрив рис на 1 см) і варити до готовності, помішуючи і підливаючи час від часу гарячий бульйон.
Страва не має бути рідкою (у крайньому випадку, збільшити вогонь і дати зайвому бульйону випаруватися).
Подати із білим вином.
Салат из фасоли с копченой КурицейИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter