Рисова каша з мотивів лимонного різотто
- Рис (3/4 250 мл склянки) - 200 г
- Молоко - 600 мл
- Масло вершкове - 40 г
- Лимон - 0,5 шт
- Цукор - 1 ст. л.
- Мускатний горіх (мелений, на кінчику ножа)
- Ізюм (золотий) - 1 ст. л.
Розтопити у великій сковороді 30 г масла, додати рис і, помішуючи, обсмажити його хвилини 2, поки кожна рісинка не покриється маслом .
Молоко з цукром попередньо довести до кипіння . (можна 1 склянку молока замінити на вершки).
Додавати гаряче молоко в рис маленькими порціями і, помішуючи, готувати, поки вся рідина не вбереться - приблизно 20 хвилин.
Додати родзинки і готувати ще 5 хвилин . (у мене родзинок не було - додала курагу).
Тим часом порізати лимон навпіл і ще на половинки)).
У іншій сковороді розтопити 10 г масла (я додала 1 ч. л. цукру) і обсмажити шматочки лимона з кожного боку 2-3 хвилини.
Додати обсмажений лимон в рис і подавати теплим .
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Хэллоуин кулинарные рецепты праздничные блюда. Праздничные блюда рецепт.
Схема устройства эспрессо-машины. Кофеварки эспрессо Gaggia.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter