Рисова каша з грушею
861
інгредієнти:
- Рис 50 г
- Масло вершкове 5 г
- Молоко 0.5 скл.
- Вода 1 скл.
- Груша 30 г
Рис промити декілька разів, покласти у каструлю, залити киплячою водою і варити доки рис не стане м'яким. Подрібнити рис за допомогою блендера або протерти через сито. Додати кип'ячене гаряче молоко, розмішати. У готову кашу покласти вершкове масло і ретельно перемішати. Додати 30 г груші, натертої на дрібній тертці.
Печень рецепт видеоШарлотка В Мультиварке С Яблоками Рецепт. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі