Рисова каша із фаршем та кабачками
842
інгредієнти:
- Рис 0.5 кг
- Фарш 0.25 кг
- Кабачок 1 шт.
- Морква
- Сіль
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець
- Масло вершкове
Відварити рис до напівготовності.
З'єднати фарш із ріпчастою цибулею і обсмажити. Посолити і поперчити.
Кабачок нарізати великими кубиками.
Нарізати кубиками моркву.
Злити воду із рису.
Покласти назад у каструлю і зверху покласти овочі.
Потім фарш.
Поставити у попередньо розігріту до 150 градусів духовку хвилин на 20-25.
Вийняти і додати вершкове масло. Перемішати.
Рецепт похудения в одной капсуле - салат святковий рецепт. Рецепты блюд.
Готовим со вкусом: салати з язика з фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты Для Мультиварки - украшения для торта из крема. Заказать торт на свадьбу.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі