Рисова каша із фаршем та кабачками
	
					973				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Рис 0.5 кг
- Фарш 0.25 кг
- Кабачок 1 шт.
- Морква
- Сіль
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець
- Масло вершкове
 Відварити рис до напівготовності.
 Відварити рис до напівготовності.
 З'єднати фарш із ріпчастою цибулею і обсмажити. Посолити і поперчити.
 З'єднати фарш із ріпчастою цибулею і обсмажити. Посолити і поперчити.
 Кабачок нарізати великими кубиками.
 Кабачок нарізати великими кубиками.
 Нарізати кубиками моркву.
 Нарізати кубиками моркву.
 Злити воду із рису.
 Злити воду із рису.
 Покласти назад у каструлю і зверху покласти овочі.
 Покласти назад у каструлю і зверху покласти овочі.
 Потім фарш.
 Потім фарш.
 Поставити у попередньо розігріту до 150 градусів духовку хвилин на 20-25.
 Поставити у попередньо розігріту до 150 градусів духовку хвилин на 20-25.
 Вийняти і додати вершкове масло. Перемішати.
 Вийняти і додати вершкове масло. Перемішати.
Рецепт похудения в одной капсуле - салат святковий рецепт. Рецепты блюд.
Готовим со вкусом: салати з язика з фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты Для Мультиварки - украшения для торта из крема. Заказать торт на свадьбу.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
