Рис у горщиках
- Рис 1 скл.
- Горошок зелений (заморожений) 100 г
- Гриби (заморожені, опеньки) 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Перець чорний
- Вода
- Карі
- Зелень (блакитні трави, кінза, кріп і базилік)
Насипати у кожен горщик по півсклянки рису.
В один горщик висипати гриби, в іншій - горошок.
Обсмажити подрібнену цибулю в олії.
Додати в горщики цибулю.
У горщик із грибами налити 2 склянки води.
У горщик із горошком - воду (2 склянки), змішану з томатною пастою.
У рис із грибами додати карі, перець, подрібнену зелень і 1ч. л. солі.
У рис із горошком - перець, зелень і 1 ч. л. солі.
(Можна хвилин за 5 до готовності у горщики додати подрібнений часник, для більшого аромату).
Накрити кришкою так, щоб залишилися маленькі щілинки і відправити в розігріту до 200°С духовку, до готовності. Доки вся волога не випарується.
Можна готувати ці горщики у мікрохвильовці. Тоді все приготується рази у два швидше. Хвилин за 20 на повній потужності.
Викласти на тарілку.
Праздничные рецепты - смачна кутя рецепт.
Рецепты Приготовления: буряк салат рецепт.
Духовые шкафы Bosch - блюда из картофельного пюре в духовке. Духовые шкафы.
ТутПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter