Рис у горщиках

КАШІ ТА ГАРНІРИ
994 Рис у горщиках
Фото - Рис у горщиках
інгредієнти:
  • Рис 1 скл.
  • Горошок зелений (заморожений) 100 г
  • Гриби (заморожені, опеньки) 100 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Перець чорний
  • Вода
  • Карі
  • Зелень (блакитні трави, кінза, кріп і базилік)

Рис в горщиках Насипати у кожен горщик по півсклянки рису.

Рис в горщиках В один горщик висипати гриби, в іншій - горошок.

фото Рис в горщиках Обсмажити подрібнену цибулю в олії.

Рис в горщиках Додати в горщики цибулю.

Рис в горщиках У горщик із грибами налити 2 склянки води.

У горщик із горошком - воду (2 склянки), змішану з томатною пастою.

Рис в горщиках У рис із грибами додати карі, перець, подрібнену зелень і 1ч. л. солі.

У рис із горошком - перець, зелень і 1 ч. л. солі.

(Можна хвилин за 5 до готовності у горщики додати подрібнений часник, для більшого аромату).

Рис в горщиках Накрити кришкою так, щоб залишилися маленькі щілинки і відправити в розігріту до 200°С духовку, до готовності. Доки вся волога не випарується.

Можна готувати ці горщики у мікрохвильовці. Тоді все приготується рази у два швидше. Хвилин за 20 на повній потужності.

Рис в горщиках Викласти на тарілку.

Праздничные рецепты - смачна кутя рецепт.

Рецепты Приготовления: буряк салат рецепт.

Духовые шкафы Bosch - блюда из картофельного пюре в духовке. Духовые шкафы.

ТутПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза