Рис по-японськи

КАШІ ТА ГАРНІРИ
932 Рис по-японськи
Фото - Рис по-японськи
інгредієнти:
  • Рис (круглий) 1 скл.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Цибуля зелена 5 шт.
  • Масло вершкове 3 ст.л.
  • Вода 1.25 скл.
  • Соус соєвий 2 ст.л.

Ріспо-японськи (не класика) інгредієнти

 

 

 

 

Ріспо-японськи (не класика)

Рис добре промити, як мінімум три рази, доки вода не буде більш-менш прозорою. Залити водою у пропорції 4:5 і, не закриваючи кришкою, поставити на великий вогонь. Коли рис закипить, закрити щільно кришкою і зменшити вогонь до мінімуму. Через 15 хвилин вимкнути вогонь, але кришку не відкривати ще 10 хвилин.

фото Ріспо-японськи (не класика)Нарізати цибулю і обсмажити на розтопленому вершковому маслі.

Ріспо-японськи (не класика) Рис Коли цибуля трохи підсмажиться, додати яйця.

Ріспо-японськи (не класика) ЯйцокуріноеВиделкою перемішати яйця з цибулею, при цьому виходять невеликі обсмажені шматочки.

Ріспо-японськи (не класика) Лук зеленийВисипати рис на сковорідку до яєчні.

Зверху додати соєвий соус.

Ше раз добре все перемішати.

Ріспо-японськи (не класика) Маслослівочное

 

 

Салат невеста рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты приготовления в микроволновкаКулинарные рецепты

салат мимоза с яблоками

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter