Рис по-японськи
932
інгредієнти:
- Рис (круглий) 1 скл.
- Яйце куряче 2 шт.
- Цибуля зелена 5 шт.
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Вода 1.25 скл.
- Соус соєвий 2 ст.л.
Рис добре промити, як мінімум три рази, доки вода не буде більш-менш прозорою. Залити водою у пропорції 4:5 і, не закриваючи кришкою, поставити на великий вогонь. Коли рис закипить, закрити щільно кришкою і зменшити вогонь до мінімуму. Через 15 хвилин вимкнути вогонь, але кришку не відкривати ще 10 хвилин.
Нарізати цибулю і обсмажити на розтопленому вершковому маслі.
Коли цибуля трохи підсмажиться, додати яйця.
Виделкою перемішати яйця з цибулею, при цьому виходять невеликі обсмажені шматочки.
Висипати рис на сковорідку до яєчні.
Зверху додати соєвий соус.
Ше раз добре все перемішати.
Салат невеста рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты приготовления в микроволновкаКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі