Рис по-японськи
1074
інгредієнти:
- Рис (круглий) 1 скл.
- Яйце куряче 2 шт.
- Цибуля зелена 5 шт.
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Вода 1.25 скл.
- Соус соєвий 2 ст.л.
![]()
![]()
Рис добре промити, як мінімум три рази, доки вода не буде більш-менш прозорою. Залити водою у пропорції 4:5 і, не закриваючи кришкою, поставити на великий вогонь. Коли рис закипить, закрити щільно кришкою і зменшити вогонь до мінімуму. Через 15 хвилин вимкнути вогонь, але кришку не відкривати ще 10 хвилин.
Нарізати цибулю і обсмажити на розтопленому вершковому маслі.
Коли цибуля трохи підсмажиться, додати яйця.
Виделкою перемішати яйця з цибулею, при цьому виходять невеликі обсмажені шматочки.
Висипати рис на сковорідку до яєчні.
Зверху додати соєвий соус.
Ше раз добре все перемішати.
![]()
Салат невеста рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты приготовления в микроволновкаКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі