Рис по-українськи
- Сало (підчеревина) 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Рис (круглий) 0.7 скл.
- Вода 2 скл.
- Сіль
- Перець
Сало дрібно порізати і висмажити до шкварок на сухій сковороді.
Відварити рис. Промити крупу, залити водою, довести до кипіння, вогонь зменшити і варити під кришкою, періодично помішуючи, щоб не пригоріла. Не солити. Коли залишиться зовсім мало води - накрити казанок кришкою (щільно) і зверху покласти рушник.
У сало додати порізану півкільцями цибулю і натерту моркву. Добре обсмажити під кришкою і в кінці посолити і поперчити. Спеції додавати так, щоб був розрахунок і на рис, тобто щоб готова страва була досить солоною і поперченою.
Додати засмажку і рис перемішати.
Торт на день рождения - торт на день народження. Купить кондитерку.
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
recepti.biz.uaРецепты блюд. Кулинарные рецепты
Рецепты соусов на каждый день: как правильно приготовить соус бешамель. Как правильно приготовить.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter