Рис по-українськи

КАШІ ТА ГАРНІРИ
937 Рис по-українськи
Фото - Рис по-українськи
інгредієнти:
  • Сало (підчеревина) 100 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Рис (круглий) 0.7 скл.
  • Вода 2 скл.
  • Сіль
  • Перець

Рис по-українськи інгредієнти Сало дрібно порізати і висмажити до шкварок на сухій сковороді.

Рис по-українськи Відварити рис. Промити крупу, залити водою, довести до кипіння, вогонь зменшити і варити під кришкою, періодично помішуючи, щоб не пригоріла. Не солити. Коли залишиться зовсім мало води - накрити казанок кришкою (щільно) і зверху покласти рушник.

фото Рис по-українськи У сало додати порізану півкільцями цибулю і натерту моркву. Добре обсмажити під кришкою і в кінці посолити і поперчити. Спеції додавати так, щоб був розрахунок і на рис, тобто щоб готова страва була досить солоною і поперченою.

Рис по-українськи Сало Додати засмажку і рис перемішати.

Торт на день рождения - торт на день народження. Купить кондитерку.

ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

recepti.biz.uaРецепты блюд. Кулинарные рецепты

Рецепты соусов на каждый день: как правильно приготовить соус бешамель. Как правильно приготовить.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter