Рис по-генуезьки із кукурудзою
- Рис 300 г
- Цибуля ріпчаста (червона) 2 шт.
- Олія оливкова (масло вершкове)
- Кукурудза (консервована або зелений горошок) 500 г
- Гриби (сушені) 3 шт.
- Ковбаса домашня (шпикачки) 300 г
- Бульйон (м´ясний або курячий) 500 мл
- Сир пармезан
Ковбаски накришити дрібними кубиками.
Цибулю очистити і нарізати кубиками.
Почати пасерувати цибулю на повільному вогні. Переважно у чавунній каструлі.
До цибулі додати кукурудзу і продовжувати пасерувати, вогонь трохи збільшити.
Додати ковбаски і сушені гриби, попередньо вимочені 10 хв, продовжити смажити.
Залити у сковороду бульйон і довести до кипіння.
Потім додати відварений до напівготовності рис і варити із ковбасками та овочами до готовності.
Необхідно стежити, щоб рис не пересох, але, в той же час, не було надлишку рідини.
Незадовго до готовності додати у страву жменю тертого пармезану, перемішати і дати настоятися.
Кулинария рецепты первых блюд. Первое блюдо рецепты.
Украшение тортов: рецепты украшения для тортов. Рецепты тортов.
Рецепт салат охотничий с колбасойКулинарные рецепты
Салат с курицей и фруктами на апельсиновом соусе.
Сайт передачи кулинарный дозор на тнт recepti.biz.ua
Рецепт медовика тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter