Рис по-болівійськи

КАШІ ТА ГАРНІРИ
725 Рис по-болівійськи
Фото - Рис по-болівійськи
інгредієнти:
  • Олія рослинна 100 г
  • Рис 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець солодкий (червоний) 1 шт.
  • Кубик бульйонний 1 шт.
  • Вода (кип´ячена, холодна) 200 мл
  • Часник 2 зуб.

У сотейник налити 100 мл олії, почекати доки нагріється, всипати 200 г рису, підсмажити до золотистого кольору, всипати дрібно порізану цибулю, обсмажити разом із рисом.

 

Покласти кубик бульйонний, вичавити часник і додати дрібно порізаний червоний солодкий перець, залити все склянкою води і тушкувати до готовності.

Можна додати при необхідності ще трохи води, якщо випарується.

ТутРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты

салати на кожний день

Рецепты супов и бульонов с фото: суп чанахи рецепт. Горшочки для запекания Чанахи.

Салаты с яблоками рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты

Рецепты В Мультиварке Рецепты: салати з язика з фото. Как приготовить вкусный шашлык.

http://recepti.biz.uaПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза

Мультиварка Philips - рецепты пошагово с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter