Рис по-болівійськи
- Олія рослинна 100 г
- Рис 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець солодкий (червоний) 1 шт.
- Кубик бульйонний 1 шт.
- Вода (кип´ячена, холодна) 200 мл
- Часник 2 зуб.
У сотейник налити 100 мл олії, почекати доки нагріється, всипати 200 г рису, підсмажити до золотистого кольору, всипати дрібно порізану цибулю, обсмажити разом із рисом.
Покласти кубик бульйонний, вичавити часник і додати дрібно порізаний червоний солодкий перець, залити все склянкою води і тушкувати до готовності.
Можна додати при необхідності ще трохи води, якщо випарується.
ТутРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты супов и бульонов с фото: суп чанахи рецепт. Горшочки для запекания Чанахи.
Салаты с яблоками рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Рецепты В Мультиварке Рецепты: салати з язика з фото. Как приготовить вкусный шашлык.
http://recepti.biz.uaПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза
Мультиварка Philips - рецепты пошагово с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter