Рис пікантний
1776
інгредієнти:
- Рис 2 скл.
- Часник 5 зуб.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія соняшникова 150 мл
Дрібно порубати цибулю, поставити на вогонь у казані з олією і довести до лекго рум'янцю.
Додати дрібно посічений часник, перемішати і відразу ж викласти промитий рис. Залити водою так, щоб вона покрила рис на 2 пальці. Можна злегка проколоти рис, щоб вода краще проникла у середину.
Коли вода закипить, зменшити вогонь до дуже маленького, накрити кришикою і довести до готовності.
рецепт приготовления салата мимоза
Хэллоуин кулинарные рецепты праздничные блюда здесь
Французские десерты рецептыРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
ЗдесьКулинарная книга. Программа Кулинарный блокнот
http://recepti.biz.uaИзготовим мебель для кухни на собственном производстве
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі