Рис під шпинатною шубкою
- Рис (круглий) 1 скл.
- Олія оливкова 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор (томатна паста) 2 шт.
- Шпинат 400 г
- Сметана (йогурт) 100 г
- Часник 2 зуб.
- Цукор
- Сіль
- Сік лимона 0.5 шт.
- Вода 2 скл.
Нагріти олію, всипати рис і підсмажити 2-3 хвилини, залити окропом, додати сіль, щіпку цукру і сік половинки лимона. Кипіти має на маленькому вогні, щоб не пригорів рис.
Помити та перебрати листочки шпинату, нарізати на великі шматки.
Засмажка: цибуля + помідори (натерти на тертці або маленькими кубиками, або томатна паста).
Вилити рівномірно напівготовий рис і зверху покрити порізаним шпинатом. Щe хвилин 5-10 варити (так, щоб рис уже був готовий, а шпинат опустився тонким шаром на рис) і страва готова.
Подавати можна холодним і гарячим, з йогуртом або часниковим йогуртом (сметаною). На тарілку викласти обережно, так, щоб шари залишалися на місці.
Здесьсалати до нового року
Мясные салаты с ананасомПроизводство мясной продукции
ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты от Tramontina: медовик рецепт.
http://recepti.biz.ua пасха рецепты кулынарии
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter