Рис під шпинатною шубкою

КАШІ ТА ГАРНІРИ
804 Рис під шпинатною шубкою
Фото - Рис під шпинатною шубкою
інгредієнти:
  • Рис (круглий) 1 скл.
  • Олія оливкова 100 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Помідор (томатна паста) 2 шт.
  • Шпинат 400 г
  • Сметана (йогурт) 100 г
  • Часник 2 зуб.
  • Цукор
  • Сіль
  • Сік лимона 0.5 шт.
  • Вода 2 скл.

Нагріти олію, всипати рис і підсмажити 2-3 хвилини, залити окропом, додати сіль, щіпку цукру і сік половинки лимона. Кипіти має на маленькому вогні, щоб не пригорів рис.

 

 

Помити та перебрати листочки шпинату, нарізати на великі шматки.

Засмажка: цибуля + помідори (натерти на тертці або маленькими кубиками, або томатна паста).

Вилити рівномірно напівготовий рис і зверху покрити порізаним шпинатом. Щe хвилин 5-10 варити (так, щоб рис уже був готовий, а шпинат опустився тонким шаром на рис) і страва готова.

Подавати можна холодним і гарячим, з йогуртом або часниковим йогуртом (сметаною). На тарілку викласти обережно, так, щоб шари залишалися на місці. 

 

Здесьсалати до нового року

Мясные салаты с ананасомПроизводство мясной продукции

ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов

Кулинарные рецепты от Tramontina: медовик рецепт.

http://recepti.biz.ua пасха рецепты кулынарии

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter