Рис "Пастель"

КАШІ ТА ГАРНІРИ
801 Рис "Пастель"
Фото - Рис
інгредієнти:
  • Рис 1 скл.
  • Печериці 200 г
  • Овочі (заморожені) 1 скл.
  • Сир твeрдий 100 г
  • Зелень (свіжа, петрушка і кінза)

Рис Промити рис і відварити до напівготовності. Посолити.

Рис Гриби порізати шматочками і смажити разом із овочами на сковорідці.

фото Рис На гриби із овочами викласти рис і продовжити тушкувати до готовності рису.

Рис Сир натерти на тертці і викласти у сковорідку. Зачекати, доки розтане.

Рис Дрібно нарізати зелень і додати у сковорідку. Поперчити.

Рис Двома ложками сформувати котлетки і викласти на тарілку. Прикрасити зеленню. Можна подавати із м'ясом або свіжими овочами.

Капуста выращивание: посуда для квашения капусты. Tramontina посуда.

Выращивание перепелов на мясо: перепела жареные. Перепела в домашних условиях.

Рецепты Юлии Высоцкой с фото http://recepti.biz.ua

Как приготовить летний салат: рецепты пошаговые с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter