Рис "Пастель"
886
інгредієнти:
- Рис 1 скл.
- Печериці 200 г
- Овочі (заморожені) 1 скл.
- Сир твeрдий 100 г
- Зелень (свіжа, петрушка і кінза)
Промити рис і відварити до напівготовності. Посолити.
Гриби порізати шматочками і смажити разом із овочами на сковорідці.
На гриби із овочами викласти рис і продовжити тушкувати до готовності рису.
Сир натерти на тертці і викласти у сковорідку. Зачекати, доки розтане.
Дрібно нарізати зелень і додати у сковорідку. Поперчити.
Двома ложками сформувати котлетки і викласти на тарілку. Прикрасити зеленню. Можна подавати із м'ясом або свіжими овочами.
Капуста выращивание: посуда для квашения капусты. Tramontina посуда.
Выращивание перепелов на мясо: перепела жареные. Перепела в домашних условиях.
Рецепты Юлии Высоцкой с фото http://recepti.biz.ua
Как приготовить летний салат: рецепты пошаговые с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі