Рис із зеленим горошком
- Горошок зелений 400 г
- Рис 2 скл.
- Масло топлене 4 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Бульйон (курячий) 4.5 скл.
- Сіль
Рис промити і замочити у воді. У каструлі розтопити масло, вичавити часник і обсмажити 1 хв. Потім додати зелений горошок і обсмажувати 7-10 хвилин, періодично помішуючи.
Злити воду із рису, висипати його у каструлю до горошку і, перемішуючи, обсмажити все разом ще пару хвилин.
Потім додати гарячий бульйон, посолити, довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і закрити кришкою. Хвилин через 5, коли рис вбере у себе частину води, все обережно перемішати для рівномірного розподілу горошку і більше не перемішувати до готовності (15-20 хв).
Рецепт Бисквита В Мультиварке: салат с сердцем и горошком. Рецепты салатов на любой вкус.
http://recepti.biz.uaСуп В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты с фотографиями - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.
Кулинарные рецепты кекс столичный тут
Как приготовить летний салат: салаты праздничные рецепты с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Рецепты юлии высоцкой крокембушРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter