Рис із яйцем "По-китайськи"
- Рис 150 г
- Яйце 3 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Горошок зелений 125 г
- Соус соєвий 1 ст.л.
- Сіль
- Цибуля зелена
Відварити рис близько 10-12 хв, майже до готовності, але не до повної м'якості. Злити і промити під холодною водою, знову злити.
У каструлю вилити яйця і поставити на маленький вогонь, помішуючи, доки вони трохи не "схопляться".
Нагріти олію у великій сковороді. Додати часник, цибулю і горошок, обсмажувати, помішуючи, 1-2 хв. Додати у сковороду рис, перемішати. Додати яйця, соєвий соус і дрібку солі, перемішати.
Розкласти по тарілках, прикрасити зеленою цибулею і подати.
Вкусные рецепты блюд: первые блюда рецепты. Необычные рецепты Шарлотки.
Рецепты с малиной - рецепт пончики с чесноком. Мультиварка Рецепты Творожен.
recepti.biz.ua праздничный новогодний салат рецепт
Грануляторы комбикорма и пеллет: салат с курицей. Вкусные рецепты салата с Курицей.
Главные пасхальные рецепты: вкусные рецепты с фото на пасху. Мультиварка Philips.
Кульков олег 1978 екатеренбург. Доктор кульков спб.
пражский салат яичный с майонезом
Рецепт торт наполеон с фотоВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter