Рис із яйцем "По-китайськи"

КАШІ ТА ГАРНІРИ
701 Рис із яйцем "По-китайськи"
Фото - Рис із яйцем
інгредієнти:
  • Рис 150 г
  • Яйце 3 шт.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Горошок зелений 125 г
  • Соус соєвий 1 ст.л.
  • Сіль
  • Цибуля зелена

Відварити рис близько 10-12 хв, майже до готовності, але не до повної м'якості. Злити і промити під холодною водою, знову злити. 

У каструлю вилити яйця і поставити на маленький вогонь, помішуючи, доки вони трохи не "схопляться". 

Нагріти олію у великій сковороді. Додати часник, цибулю і горошок, обсмажувати, помішуючи, 1-2 хв. Додати у сковороду рис, перемішати. Додати яйця, соєвий соус і дрібку солі, перемішати. 

Розкласти по тарілках, прикрасити зеленою цибулею і подати.

Вкусные рецепты блюд: первые блюда рецепты. Необычные рецепты Шарлотки.

Рецепты с малиной - рецепт пончики с чесноком. Мультиварка Рецепты Творожен.

recepti.biz.ua праздничный новогодний салат рецепт

Грануляторы комбикорма и пеллет: салат с курицей. Вкусные рецепты салата с Курицей.

Главные пасхальные рецепты: вкусные рецепты с фото на пасху. Мультиварка Philips.

Кульков олег 1978 екатеренбург. Доктор кульков спб.

пражский салат яичный с майонезом

Рецепт торт наполеон с фотоВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter