Рис із великої літери
- Рис 500 г
- Вода
- Сіль 1 ч.л.
- Масло вершкове 50 г
Рис дуже добре промити у 6-ти водах. Остання вода повинна бути прозорою.
Каструлю бажано брати із товстими стінками і з дуже щільною кришкою. Якщо кришка легка, у процесі варіння її потрібно придавити вантажем, щоб пара не виходила із каструлі. Викласти у каструлю рис, залити водою. Вода повинна покривати рис зверху приблизно у половину висоти самого рису, тобто на 2 обсяги рису треба налити 3 об'єми води.
Закрити каструлю щільною кришкою і поставити на сильний вогонь. Щойно вода закипить, засікти 3 хвилини, потім трохи зменшити вогонь ще на 7 хвилин, і 2 хвилини на слабкому вогні. Всього 12 хвилин. Вимкнути вогонь і ще 12 хвилин не відкривати кришку.
Відкрити кришку. Покласти зверху сіль, чайну ложку без гірки, можна трохи менше.
Зверху на сіль покласти шматочок масла. Накрити кришкою. Масло розтане і розподілиться разом із сіллю по каструлі. Потрібно ще раз добре перемішати рис.
http://recepti.biz.ua рецепты кухни первые блюда
Готовим со вкусом: рецепт салата белочка. Рецепты салатов на любой вкус.
Как приготовить летний салат - самые вкусные мясные салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Картошка В Мультиварке Рецепты: фруктовые десерты рецепты с фото.
Тутсделать йогурт в домашних условиях
Кулинарные рецепты от Tramontina: вкусные рецепты с фото на пасху. Поможем выйти замуж в Германию.
Кофе машины эспрессо. Эспрессо крема.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter