Рис із овочами та шлуночками

КАШІ ТА ГАРНІРИ
1962 Рис із овочами та шлуночками
Фото - Рис із овочами та шлуночками
інгредієнти:
  • Шлунок курячий 300 г
  • Рис (довгозернистий) 1.5 скл.
  • Часник 2 зуб.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Баклажан 1 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Сіль
  • Перець мелений чорний
  • Олія рослинна

Рис з овочами і шлуночками інгредієнти Відварити шлуночки у великій кількості води. Бульйон посолити. Шлуночки вийняти, бульйон залишити.

Рис з овочами і шлуночками Часник нарізати невеликими шматочками. Обсмажити на олії до появи запаху часнику.

фото Рис з овочами і шлуночками Додати моркву, нарізану соломкою.

Рис з овочами і шлуночками Шлунки курячі Додати цибулю, нарізану соломкою.

Рис з овочами і шлуночками Рис Також соломкою нарізані баклажан і болгарський перець додати. Обсмажити все разом хвилини 3.

Рис з овочами і шлуночками Часник Додати некрупною нарізаний помідор.

Рис з овочами і шлуночками Лукрепчатий Додати нарізані шлуночки. Посолити і поперчити.

Рис з овочами і шлуночками Морква Додати бульйон, щоб добре покрив овочі.

Рис з овочами і шлуночками Баклажан Додати дуже добре промитий рис. Вода повинна бути абсолютно прозора.

Рис з овочами і шлуночками Перецболгарскій Накрити кришкою і готувати хвилини 3 на сильному вогні, потім зменшити до середнього, готувати хвилин 7, і зменшити до мінімуму. У процесі приготування, при необхідності підливати бульйон потроху, але тільки по мірі вбирання попередньої порції.

торты без выпечки рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina: консервация грибов рецепты. Выращивание грибов дома.

Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты американской кухни с фото.

Рецепты Для Мультиварки - рецепт домашнего печенья на смальце. Купить Печенье.

Рецепт торту пяна вишняКулинарные рецепты

recepti.biz Изготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ

http://recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ

Салат мимоза шпроты. Рецепт приготовления салат мимоза.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter