Рис із овочами та шлуночками
- Шлунок курячий 300 г
- Рис (довгозернистий) 1.5 скл.
- Часник 2 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Сіль
- Перець мелений чорний
- Олія рослинна
Відварити шлуночки у великій кількості води. Бульйон посолити. Шлуночки вийняти, бульйон залишити.
Часник нарізати невеликими шматочками. Обсмажити на олії до появи запаху часнику.
Додати моркву, нарізану соломкою.
Додати цибулю, нарізану соломкою.
Також соломкою нарізані баклажан і болгарський перець додати. Обсмажити все разом хвилини 3.
Додати некрупною нарізаний помідор.
Додати нарізані шлуночки. Посолити і поперчити.
Додати бульйон, щоб добре покрив овочі.
Додати дуже добре промитий рис. Вода повинна бути абсолютно прозора.
Накрити кришкою і готувати хвилини 3 на сильному вогні, потім зменшити до середнього, готувати хвилин 7, і зменшити до мінімуму. У процесі приготування, при необхідності підливати бульйон потроху, але тільки по мірі вбирання попередньої порції.
Кулинарные рецепты от Tramontina: консервация грибов рецепты. Выращивание грибов дома.
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты американской кухни с фото.
Рецепты Для Мультиварки - рецепт домашнего печенья на смальце. Купить Печенье.
Рецепт торту пяна вишняКулинарные рецепты
recepti.biz Изготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
http://recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ
Салат мимоза шпроты. Рецепт приготовления салат мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter