Рис із овочами та курячим соусом
- Грудка куряча 2 шт.
- Перець болгарський 0.5 шт.
- Гриби (печериці) 150 г
- Рис 250 г
- Асорті овочеве (заморожене) 400 г
- Приправа (Італійські трави)
- Огірок 1 шт.
- Салат китайський 200 г
Заморожені овочі (суміш - морква, цукіні, квасоля) обсмажити на олії з Італійськими травами до напівготовності.
Курячі грудки порізати на смужки, посолити, поперчити, замаринувати із грибами та болгарським перцем приблизно на годину.
Додати курку до овочів, все тушкувати приблизно 15-20 хвилин.
Відварити рис.
Акуратно вийняти гриби і курку, порубати дрібно.
Викласти на сковороду, присипати борошном.
Обсмажити, доки борошно не стане золотистим.
Додати 1 склянку гарячої води, перемішати.
Перемішувати постійно до загустіння, щоб не вийшли грудочки.
Тушковані овочі порізати подрібніше.
Перемішати овочі із рисом, тушкувати хвилину.
Додати курячий соус.
Огірок натерти на тертці, злити зайву рідину.
Салат порубати дрібно, присолити, подавити руками, доки не піде сік.
Перець порізати дрібними кубиками, змішати із огірком та салатом, заправити олією.
Рис викласти на тарілку циліндриком за допомогою кулінарного кільця.
Гарнірувати свіжим салатом.
Рецепты Приготовления: салат с копченым мясом рецепт. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепты салатов с омлетомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепт салата мимозаРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter