Рис із морквою
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Рис 2.5 скл.
- Вода (бульйон) 5 скл.
- Сіль
- Спеції
- Олія рослинна
Нарізати цибулю півкільцями. Налити у каструлю олію і обсмажити цибулю на середньому вогні до середньо-золотистого кольору.
Натерти моркву на великій тертці.
Додати моркву до цибулі, перемішати, закрити кришкою і трохи протушкувати.
До цибулі та моркви висипати рис. Перемішати і обсмажити у відкритій каструлі, доки рис не стане прозорим. Додати сіль, спеції, влити воду (бульйон).
Закрити кришкою і варити до готовності рису.
САЛАТ ИЗ АНАНАСОВ И Курицы. Салат с Вареной Курицей.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салати з крабовими паличками рецепти. Настоящий суп харчо с фото.
recepti.biz Рецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Закупка рецепты: новогодние рецепты закусок. Готовим со вкусом.
Рецепты приготовления блюд в микроволновке. Рецепты блюд для приготовления в микроволновке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter