Рис із квасолею та беконом

КАШІ ТА ГАРНІРИ
819 Рис із квасолею та беконом
Фото - Рис із квасолею та беконом
інгредієнти:
  • Рис 1 скл.
  • Вода
  • Бекон (копчений) 200 г
  • Квасоля (червона консервована) 1 скл.
  • Ковбаса (копчена пікантна) 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Олія
  • Соус томатний (паста) 0.5 скл.

На розігріту сковороду налити трохи оливкової олії, додати порізану цибулю і часник і трохи підсмажити. Додати порізаний кубиками бекон і смажити разом із цибулею та часником, додати томатний соус, тримати трохи і всипати промитий рис. Все змішати і тримати на сковорідці щe пару хвилин. Пересипати у каструлю, додати гарячу воду (близько літра), але краще не лити всю відразу а додавати, якщо рис дуже загусне. Після закипання додати квасолю і порізану на кільця ковбасу, додати сіль і перець і доварити до готовності. Рис у готовому стані повинен бути трохи з рідиною.

Салати з сьомгоюсалати з сьомгою

Поилки для домашней птицы: рецепт салата курица в перьях.

Рецепты на праздничный стол - рецепты торт киевский. Рецепты котлет.

ЗдесьРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Низкокалорийная еда для похудения - праздничный салат на новый год. Праздничные салаты.

Рецепт рахат лукума с фотоРецепты и советы

Мультиварка Philips: сальса рецепт с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter