Рис із квасолею та беконом
- Рис 1 скл.
- Вода
- Бекон (копчений) 200 г
- Квасоля (червона консервована) 1 скл.
- Ковбаса (копчена пікантна) 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Олія
- Соус томатний (паста) 0.5 скл.
На розігріту сковороду налити трохи оливкової олії, додати порізану цибулю і часник і трохи підсмажити. Додати порізаний кубиками бекон і смажити разом із цибулею та часником, додати томатний соус, тримати трохи і всипати промитий рис. Все змішати і тримати на сковорідці щe пару хвилин. Пересипати у каструлю, додати гарячу воду (близько літра), але краще не лити всю відразу а додавати, якщо рис дуже загусне. Після закипання додати квасолю і порізану на кільця ковбасу, додати сіль і перець і доварити до готовності. Рис у готовому стані повинен бути трохи з рідиною.
Салати з сьомгоюсалати з сьомгою
Поилки для домашней птицы: рецепт салата курица в перьях.
Рецепты на праздничный стол - рецепты торт киевский. Рецепты котлет.
ЗдесьРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Низкокалорийная еда для похудения - праздничный салат на новый год. Праздничные салаты.
Рецепт рахат лукума с фотоРецепты и советы
Мультиварка Philips: сальса рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter