Рис із кисло-солодким соусом

КАШІ ТА ГАРНІРИ
895 Рис із кисло-солодким соусом
Фото - Рис із кисло-солодким соусом
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Рис 2 скл.
  • Чорнослив 100 г
  • Курага 100 г
  • Родзинки (киш-миш) 100 г
  • Цибуля ріпчаста
  • Сіль
  • Перець
  • Масло вершкове 100 г

Рис з кисло-солодким соусом (Аш) інгредієнти Рис і сухофрукти замочити окремо. М'ясо нарізати на дрібні шматочки, приблизно 2х2см.

Рис з кисло-солодким соусом (Аш) фото Рис з кисло-солодким соусом (Аш)

Рис з кисло-солодким соусом (Аш) Яловичина Підлива.

Розтопити половину вершкового масла і гарно обсмажити м'ясо до золотавої скоринки, додати цибулю, нарізану тонкими півкільцями, смажити теж до золотистого кольору, додати 4 склянки кип'яченої води, тушкувати на середньому вогні 15-20 хвилин, додати промиті і сухофрукти, і половину родзинок, тушкувати 15 хв.

Рис з кисло-солодким соусом (Аш) Рис Рис відварити у злегка підсоленій воді, за хвилину до зняття додати половину родзинок, відкинути на дуршлак, у гарячу каструлю, де рис варився, покласти половину вершкового масла. Назад покласти рис і перемішати.

Рецепты вкусных и легких салатов здесь

Приготовление плова в скороварке поларисПлов В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Рецепты даши малаховойРецепты и советы. Кулинарные рецепты

recepti.biz Рецепты всевозможных диет. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Мини печенье барни с какого возрастаДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас

Кулинарные рецепты от Tramontina - медовик рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter