Рис із кисло-солодким соусом
- Яловичина 500 г
- Рис 2 скл.
- Чорнослив 100 г
- Курага 100 г
- Родзинки (киш-миш) 100 г
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
- Перець
- Масло вершкове 100 г
Рис і сухофрукти замочити окремо. М'ясо нарізати на дрібні шматочки, приблизно 2х2см.
Підлива.
Розтопити половину вершкового масла і гарно обсмажити м'ясо до золотавої скоринки, додати цибулю, нарізану тонкими півкільцями, смажити теж до золотистого кольору, додати 4 склянки кип'яченої води, тушкувати на середньому вогні 15-20 хвилин, додати промиті і сухофрукти, і половину родзинок, тушкувати 15 хв.
Рис відварити у злегка підсоленій воді, за хвилину до зняття додати половину родзинок, відкинути на дуршлак, у гарячу каструлю, де рис варився, покласти половину вершкового масла. Назад покласти рис і перемішати.
Рецепты вкусных и легких салатов здесь
Приготовление плова в скороварке поларисПлов В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты даши малаховойРецепты и советы. Кулинарные рецепты
recepti.biz Рецепты всевозможных диет. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Мини печенье барни с какого возрастаДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Кулинарные рецепты от Tramontina - медовик рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter