Рататуй з виноградом
- Помідор 2 шт.
- Кабачок (молодий) 2 шт.
- Картопля 2 шт.
- Перець солодкий (жовтий) 1 шт.
- Яблуко 1 шт.
- Виноград (білий і червоний)
- Зелень
- Олія оливкова
Картоплю, перчик і помідори (зняти шкірку) нарізаємо кубиками.
Кабачок ріжемо кружальцями. Яблуко очистити від шкірки, видалити серцевину, нарізати скибочками. Ягідки винограду обірвати з грон, промити.
Зелень порізати, перемішати всі інгредієнти, посолити, поперчити.
Викласти все у вогнетривку форму, полити оливковою олією і додати півсклянки води. Форму накрити кришкою (можна фольгою). Помістити в духовку, нагріту до 200 градусів на 1,5 години. Не перемішувати, за необхідності час від часу можна додавати гарячу воду. Подавати гарячим.
Новогодний праздничный стол какие блюда готовить в год свиньи здесь
Торты без выпечкиВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Как приготовить вкусный шашлык: приготовление канапе. Рецепты Для Мультиварки.
Праздничные салаты рецептыРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт закуски рафаэлло. Рецепты Для Мультиварки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter