"Радість коханому"
- Квасоля стручкова 300 г
- Морква 2 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Огірок 1 шт.
- Перець болгарський різних кольорів 1 шт.
- Горошок консервований 1 бан.
- М´ясо (яловичина) 300 г
- Часник 5 зуб.
- Соус соєвий
- Приправа (мускатний горіх, базилік, куркума, імбир)
- Олія рослинна
- Лимон 0.25 шт.
Квасолю миємо, відрізаємо хвостики з двох сторін і ріжемо на 2-3 частини.
Моркву, огірок і перець ріжемо смужками такої ж довжини як і квасолю стручкову.
М'ясо промити і порізати смужками.
На сковороду висипаємо квасолю стручкову, перець і моркву, обсмажуємо хвилини 3 на сильному вогні, потім додаємо огірок і горошок, смажимо ще хвилину.
Відставляємо сковороду і приступаємо до приготування м'яса.
Наливаємо олії, розігріваємо сковороду, висипаємо м'ясо, обсмажуємо з усіх сторін 5 хвилин, потім видавлюємо часник і додаємо дрібно нарізаний лимон, обсмажуємо ще 3 хвилини.
Посипаємо приправами (мускатний горіх, базилік, куркума, імбир), додаємо трохи соєвого соусу.
М'ясо висипаємо до страви.
На тій же сковороді, де смажилося м'ясо, обсмажуємо баклажани нарізані смужками.
Змішуємо всі інгредієнти і смажимо ще хвилину.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: бите скло десерт рецепт. Вкуснейшие рецепты тут.
Обеденные Столы и Стулья - страви до святкового столу.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - вкусные торты на день рождения рецепты. Квест на день рождения.
Таких салатов вы не еще ели: рецепты салатов с фото.
Рецепт приготовления торта маковое наслаждение. Маковый торт с орехами.
Рецепты первых вторых блюд Польской кухни. Рецепты Польская кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter