Пшоняна каша із курагою та мeдом
805
інгредієнти:
- Пшоно 100 г
- Курага 150 г
- Молоко 1 скл.
- Масло вершкове 4 ст.л.
- Цукор-пісок 1 ст.л.
- Мед 50 г
- Горіхи волоські 4 ст.л.
Добре промите пшоно всипати у кипляче молоко, додати цукор, одну столову ложку масла і варити до загустіння. Потім додати промиту нарізану курагу, волоські горіхи, перемішати, щільно закрити кришкою і на одну годину поставити у духовку не жарку або на плиту. Подавати до столу із маслом. Окремо подати мeд.
Простые рецепты вкусных салатов - буряк салат рецепт. Готовим со вкусом.
Салат-коктейль из языка рецепт. Рецепты салатов с языка вареного.
Мультиварка Philips: рецепты пошаговые с фото. Пошаговые рецепты от шеф-повара.
Шашлык из свинины в майонезе. Постный майонез в домашних условиях.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі