Пшенична каша з овочами
1624
інгредієнти:
- Пшениця 150 г
- Бульйон овочевий 600 мл
- Паприка
- Цибуля зелeна
- Кукурудза консервована
- Сіль, перець
Пшеницю замочити на ніч, а краще на добу.
Потім залити її бульйоном і варити 45-50 хвилин (довести до кипіння, зменшити вогонь і варити на маленькому вогні, щоб трохи кипіла).
Паприку і зелену цибулю нарізати на шматочки.
Із пшениці злити бульйон.
Обсмажити в олії паприку - 5 хвилин, додати цибулю, перемішати.
Через пару хвилин додати пшеницю і кукурудзу.
Посолити і поперчити, перемішати і вимкнути вогонь. Залишити кашу ще хвилин на 10.
Рецепт салат морепродуктов. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.
Салаты мимоза и т д www.recepti.biz.ua
Домашний майонез. Рецепт: Майонез домашний.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі