Простіше простого - смачніше смачного
- Квасоля стручкова (спаржева) 400 г
- Сир 100 г
- Часник 3 зуб.
- Майонез 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
Сир натерти на крупній тертці.
Часник подрібнити ножем.
Спаржеву квасолю (якщо свіжоморожена, не треба розморожувати) кидаємо у киплячу воду. З моменту закипання проварити на невеликому вогні 10 хвилин.
Відкинути на дуршлак.
У сковороду налити трішки олії, покласти квасолю, посолити, поперчити за смаком і обсмажити 2 хвилини на великому вогні.
Додати часник і ще просмажити 1 хвилину, помішуючи.
Додати майонез, перемішати і смажити 1 хвилину.
Додати сир і смажити до розплавлення сиру, помішуючи.
Викласти готову квасолю на тарілку, прикрасити за бажанням.
Конфеты карамель калорийностьКонфеты с доставкой до двери. Доступные цены. Покупайте Онлайн
Здесьпеченя в горщиках
Как приготовить летний салат - французские салаты рецепты с фото.
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты пошаговые с фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салатов с фото.
Рецепт турецкие пироги со шпинатом тонкие. Пирог со шпинатом рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter