Приготування крупи кус-кус у домашніх умовах

КАШІ ТА ГАРНІРИ
832 Приготування крупи кус-кус у домашніх умовах
Фото - Приготування крупи кус-кус у домашніх умовах
інгредієнти:
  • Крупа манна 0.5 кг
  • Сіль 1 ч.л.

Приготування крупи кус-кус в домашніх умовах інгредієнти Манку змішати із сіллю.

Приготування крупи кус-кус в домашніх умовах Потім підлити олії.

фото Приготування крупи кус-кус в домашніх умовах Потім добре перемішати, щоб олія обволікла кожну крупинку.

Приготування крупи кус-кус в домашніх умовах Крупа манна Підлити трохи води і знову пермішувати і розтирати, щоб не утворювалися грудки.

Приготування крупи кус-кус в домашніх умовах Сіль Додати ще трохи води і розтирати.

Приготування крупи кус-кус в домашніх умовах Масло рослинне Поставити на пар. Коли верхній шар зовсім гарячий, тобто пар пробив суміш манки, поварити хвилин 10.

Приготування крупи кус-кус в домашніх умовах Вода Щоб крупинки не сипалися через дірочки, у пароварку постелити бавовняну серветку.

Приготування крупи кус-кус в домашніх умовах Закрити кришкою.

Приготування крупи кус-кус в домашніх умовах Знову вилити у широку миску.

Приготування крупи кус-кус в домашніх умовах Розбити всі грудки, дерев'яною ложкою найкраще.

Приготування крупи кус-кус в домашніх умовах Дати трохи охолонути, щоб можна було чіпати руками і знову - побризкати води і розтирати, води і розтирати.

Знову на пар. Знову хвилин 10.

Варити за три прийоми, перші два рази - по десять хвилин, третій раз - п'ятнадцять хвилин.

Викинути у миску і розбити грудки. Спробувати і, якщо крупинки ще трохи тверді, знову побризкати водою і обробити, зварити на пару.

Варити треба не один раз, а в два-три прийоми, поступово насичуючи крупинки манки вологою і зберігаючи її крихкість.

Спробувати. Крупинки не повинні бути твердими.

Приготування крупи кус-кус в домашніх умовах Якщо хлюпнули трохи більше води, ніж потрібно було. Грудки не розбиваються. Тоді пропустити, протерти всю масу через решето (не сито) і манка знову розсипчаста.

Можна через дуршлак.

Приготування крупи кус-кус в домашніх умовах У кінцевому підсумку, крупинки виходять немов прозорі.

Викласти готовий кус-кус на тарілку, у середині зробити виїмку.

Приготування крупи кус-кус в домашніх умовах Подавати із овочевим або м'ясним рагу.

Рецепты для хлебопечки, вкусно - бите скло десерт рецепт. Рецепты Для Мультиварки.

Салаты с ананасом: салат з ананасами та куркою. Поилки для домашней птицы.

Рецепты здоровой выпечки: рождественская выпечка рецепты.

Рецепты для пекарни: рецепт салата белочка. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Торт мокрый наполеон рецепт с фотоТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ

Кулинарные рецепты от Tramontina - пляцки рецепти фото.

салаты с фетой

Поможем выйти замуж в Германию: вкусные рецепты с фото на пасху. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Рецепт пасхи в духовкеКуличи, пасхи, пасхальное меню: пошаговые рецепты с фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter