Полента, запечена із помідорами черрі та моцарелою

КАШІ ТА ГАРНІРИ
1497 Полента, запечена із помідорами черрі та моцарелою
Фото - Полента, запечена із помідорами черрі та моцарелою
інгредієнти:
  • Крупа кукурудзяна (дрібного помелу) 200 г
  • Пармезан 100 г
  • Моцарела 125 г
  • Помідор (черрі) 250 г
  • Часник 2 зуб.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Базилік (сушений)
  • Олія оливкова
  • Сіль
  • Вода 1 л

Полента, запечена з помідорами черрі та моцарелою інгредієнти Закип'ятити воду. Посолити. Тонкою цівкою всипати крупу і варити, помішуючи, 20-25 хвилин на маленькому вогні.

Пармезан подрібнити із петрушкою.

В 1/2 частину пармезану додати майже гарячу кашу і перемішати.

Полента, запечена з помідорами черрі та моцарелою На розігрітій сковороді з оливковою олією обсмажити подрібнений часник, додати нарізані на половинки помідори черрі і готувати 3-5 хвилин.

фото Полента, запечена з помідорами черрі та моцарелою У кінці приготування додати базилік і перемішати.

Полента, запечена з помідорами черрі та моцарелою Крупа кукурудзяна Вогнетривку форму змастити олією або застелити пекарським папером.

Викласти 1/2 частину поленти.

Полента, запечена з помідорами черрі та моцарелою Пармезан Далі викласти шар черрі і моцарели.

Полента, запечена з помідорами черрі та моцарелою Моцарелла Моцарелу нарізати не дуже товстими кружечками.

Полента, запечена з помідорами черрі та моцарелою Помідор Викласти шар залишеної каші, розрівняти.

Полента, запечена з помідорами черрі та моцарелою Часник Посипати пармезаном із зеленню.

Полента, запечена з помідорами черрі та моцарелою Петрушка Запікати у духовці при 170-180°С 15-25 хвилин.

Как приготовить летний салат - праздничные салаты на новый год. Низкокалорийная еда для похудения.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter