Полента, запечена із помідорами черрі та моцарелою
- Крупа кукурудзяна (дрібного помелу) 200 г
- Пармезан 100 г
- Моцарела 125 г
- Помідор (черрі) 250 г
- Часник 2 зуб.
- Петрушка 1 пуч.
- Базилік (сушений)
- Олія оливкова
- Сіль
- Вода 1 л
Закип'ятити воду. Посолити. Тонкою цівкою всипати крупу і варити, помішуючи, 20-25 хвилин на маленькому вогні.
Пармезан подрібнити із петрушкою.
В 1/2 частину пармезану додати майже гарячу кашу і перемішати.
На розігрітій сковороді з оливковою олією обсмажити подрібнений часник, додати нарізані на половинки помідори черрі і готувати 3-5 хвилин.
У кінці приготування додати базилік і перемішати.
Вогнетривку форму змастити олією або застелити пекарським папером.
Викласти 1/2 частину поленти.
Далі викласти шар черрі і моцарели.
Моцарелу нарізати не дуже товстими кружечками.
Викласти шар залишеної каші, розрівняти.
Посипати пармезаном із зеленню.
Запікати у духовці при 170-180°С 15-25 хвилин.
Как приготовить летний салат - праздничные салаты на новый год. Низкокалорийная еда для похудения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter