Плов у тісті
- Тісто листкове (дріжджове) 1 упак.
- Стегенце куряче 2 шт.
- Нут (сухий) 1.5 скл.
- Сухофрукти (курага, чорнослив)
- Рис 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Масло вершкове 200 г
- Куркума 3 ст.л.
- Зира
- Гранат (сушений)
- Спеції (сіль, перець)
Замочити на ніч нут в холодній воді, а потім відварити його до готовності у підсоленій воді.
Зварити розсипчастий рис у солоній воді з додаванням куркуми (куркума надає жовтий колір і гоструватий присмак).
Замочити сухофрукти.
Перець нарізати брусками, цибулю - півкільцями.
Нарізати шматочками стегенця (попередньо знявши шкіру) і обсмажити у 100 г вершкового масла з цибулею, болгарським перцем.
Посолити, поперчити, додати зіру і ще які-небудь спеції для плову.
Розморозити листкове тісто і розкачати у два листи.
Змастити форму вершковим маслом, розкласти розкачане тісто і знову змастити маслом.
Засипати рис і рівномірно полити його розтопленим топленим маслом по всьому об'єму. Необхідна для цього кількість олії - 100 мл.
На рис викласти нут, на нут - порізані сухофрукти.
Зверху викласти курку, обсмажену з овочами, і полити тим, що залишилося у сковороді, у якій вона смажилася.
Курку посипати сушеним гранатом, для кислинки.
Пиріг накрити другим листом тіста і зверху загорнути звисаючі краї, акуратно защипати всі краї.
Потім поставити плов у духовку, яку необхідно попередньо розігріти до 180 градусів. Час приготування плову 45-50 хвилин.
Готовий плов вийняти з духовки і перевернути на тарілку так, щоб «коровай» виявився догори дном.
Все про изготовление сыра на дому - как приготовить сыр фета в домашних условиях.
www.recepti.biz.ua заправки овощные салаты
Рецепты с фото - рецепты пляцков с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Торт В Мультиварке Рецепты: как приготовить пирог из тыквы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Худеть полезно и легко - диетолог светлана фус сайт. Обучение диетологов.
Окорочка в майонезе. Домашний майонез рецепт.
Вкусные рецепты блюд - приготовление блюд из яиц. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter