Плов по-домашньому
- М´ясо (свинина) 500 г
- Морква (велика) 4 шт.
- Рис довгий 800 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 10 зуб.
- Томатна паста
- Перець, сіль
У розігріту жаровню покласти м'ясо, нарізане на кубики або скибочки. Нашаткувати моркву на великій тертці і нарізати цибулю.
Обсмажити м'ясо до напівготовності і додати моркву, смажити ще хвилин 5-7, потім викласти цибулю і 4-5 зубчиків часнику, смажити ще хвилини 3-4. Після того, як обсмажиться морква і цибуля, додати томатну пасту або порізати помідори і обсмажити ще хвилини 3-4. Рис попередньо залити окропом.
Після того, як м'ясо буде наполовину готовим, посолити, поперчити і викласти рис з водою, у якій був замочений.
Щоб м'ясо знизу не пригоріло, перемішати його з рисом, додати олію, поставити на повільний вогонь і закрити кришкою.
Хвилин через 30 потрібно перемішати акуратно і тушкувати ще хвилин 20-25. Потім додати ще 4-5 зубчиків часнику, посипати кропом, можна поперчити, вимкнути вогонь, закрити кришку, накрити жаровню теплим рушником і дати постояти 10 хвилин.
Рецепт салат креветки авокадо тут
Рецепт ужина на скорую рукуРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт шоколадного кекса на сметане. Кондитерские формы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter