Плов курячо-абрикосовий

КАШІ ТА ГАРНІРИ
891 Плов курячо-абрикосовий
Фото - Плов курячо-абрикосовий
інгредієнти:
  • Грудка куряча 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Рис 150 г
  • Петрушка
  • Сіль
  • Абрикоса (консервована) 10 шт.
  • Перець білий

М'ясо порізати кубиками.

Обсмажити у 2 ст. л. олії цибулину і тeрту моркву, додати м'ясо, обсмажити, приправити.

Додати рис, злегка обсмажити із м'ясом і овочами.

Залити водою навпіл із соком консервованого абрикоса і тушкувати під закритою кришкою до готовності. Вимкнути.

Додати порізану петрушку, четвертинки консервованих абрикос, перемішати і дати настоятися під кришкою.

Для жар-птиці. Набрати плов у склянку, утрамбувати і перевернути на тарілку (склянку не знімати, щоб плов не охолов), розкласти хвіст із овочів і крильця з половинок абрикос, підготувати голову. Коли всe готове, зняти склянку і поставити голову птаха.

Купить овощные консервы: консервация овощей. Секрет свежих продуктов здесь.

Банош рецептМультиварка Рецепты Творожен. Авторские рецепты

Рецепты для пароварки, вкусно - французские салаты рецепты с фото. Мультиварка Philips.

Рецепты быстрой и вкусной диеты: рождественские блюда рецепты.

www.recepti.biz.ua рецепт салата Курица

Рецепт из языка салат http://recepti.biz.ua

www.recepti.biz.ua печень говяжья рецепты

Готовим со вкусом: салат с морепродуктами рецепт. Рецепт похудения в одной капсуле.

Салаты вкусные рецептыПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты

recepti.biz.uaПольское турагентство

Поможем выйти замуж в Германию: медовик рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

recepti.biz.ua рецепты крема для торта медовик

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter