Плов курячо-абрикосовий
- Грудка куряча 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Рис 150 г
- Петрушка
- Сіль
- Абрикоса (консервована) 10 шт.
- Перець білий
М'ясо порізати кубиками.
Обсмажити у 2 ст. л. олії цибулину і тeрту моркву, додати м'ясо, обсмажити, приправити.
Додати рис, злегка обсмажити із м'ясом і овочами.
Залити водою навпіл із соком консервованого абрикоса і тушкувати під закритою кришкою до готовності. Вимкнути.
Додати порізану петрушку, четвертинки консервованих абрикос, перемішати і дати настоятися під кришкою.
Для жар-птиці. Набрати плов у склянку, утрамбувати і перевернути на тарілку (склянку не знімати, щоб плов не охолов), розкласти хвіст із овочів і крильця з половинок абрикос, підготувати голову. Коли всe готове, зняти склянку і поставити голову птаха.
Купить овощные консервы: консервация овощей. Секрет свежих продуктов здесь.
Банош рецептМультиварка Рецепты Творожен. Авторские рецепты
Рецепты для пароварки, вкусно - французские салаты рецепты с фото. Мультиварка Philips.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рождественские блюда рецепты.
www.recepti.biz.ua рецепт салата Курица
Рецепт из языка салат http://recepti.biz.ua
www.recepti.biz.ua печень говяжья рецепты
Готовим со вкусом: салат с морепродуктами рецепт. Рецепт похудения в одной капсуле.
Салаты вкусные рецептыПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
recepti.biz.uaПольское турагентство
Поможем выйти замуж в Германию: медовик рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz.ua рецепты крема для торта медовик
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter