Плов «Кальмаровий»

КАШІ ТА ГАРНІРИ
916 Плов «Кальмаровий»
Фото - Плов «Кальмаровий»
інгредієнти:
  • Рис (довгий) 1 скл.
  • Кальмар (заморожені далекосхідні) 700 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Зира іранська (Кмин) 0.7 ч.л.
  • Коріандр 0.5 ч.л.
  • Куркума 0.5 ч.л.
  • Базилік 0.5 ч.л.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Сіль
  • Олія рослинна

Рис промити і відварити в підсоленій воді.

Кальмари розморозити, очистити від плівки і відварити 3 хвилини. Порізати соломкою.

Плов «Кальмаровииий» інгредієнти Цибулю порізати кільцями, моркву кружечками. Обсмажити на рослинній олії до готовності.

Плов «Кальмаровииий» Порізані кальмари додати до моркви і цибулі, додати спеції і томатну пасту. Перемішати і обсмажити хвилини 2-3.

фото Плов «Кальмаровииий» Рис змішати із обсмаженими цибулею, морквою і кальмарами.

Подавати із зеленню і соусом ткемалі.

 

Готовим со вкусом: салат черепаха с фото.

Как приготовить вкусный шашлык - новогодние рецепты закусок. Простые рецепты вкусных закусок.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter