Плов «Кальмаровий»
	
					1035				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Рис (довгий) 1 скл.
- Кальмар (заморожені далекосхідні) 700 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Зира іранська (Кмин) 0.7 ч.л.
- Коріандр 0.5 ч.л.
- Куркума 0.5 ч.л.
- Базилік 0.5 ч.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Сіль
- Олія рослинна
Рис промити і відварити в підсоленій воді.
Кальмари розморозити, очистити від плівки і відварити 3 хвилини. Порізати соломкою.
 Цибулю порізати кільцями, моркву кружечками. Обсмажити на рослинній олії до готовності.
 Цибулю порізати кільцями, моркву кружечками. Обсмажити на рослинній олії до готовності.
 Порізані кальмари додати до моркви і цибулі, додати спеції і томатну пасту. Перемішати і обсмажити хвилини 2-3.
 Порізані кальмари додати до моркви і цибулі, додати спеції і томатну пасту. Перемішати і обсмажити хвилини 2-3.
 Рис змішати із обсмаженими цибулею, морквою і кальмарами.
 Рис змішати із обсмаженими цибулею, морквою і кальмарами.
Подавати із зеленню і соусом ткемалі.
Готовим со вкусом: салат черепаха с фото.
Как приготовить вкусный шашлык - новогодние рецепты закусок. Простые рецепты вкусных закусок.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
