Плов із серцем
- Серце яловиче 600 г
- Крупа перлова 1 скл.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідори 2 шт.
- Вода 1 скл.
- Кмин 0.5 ч.л.
- Коріандр
- Олія рослинна 100 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Перлову крупу промити, перебрати і замочити у воді кімнатної температури на 2-3 години (можна більше).
Серце добре промити, зрізати великі судини і жир з "верхівки" серця, нарізати шматочками близько 3 на 3 см.
У казані або товстостінній каструлі розігріти олію, зрізаний з серця жир дрібно порізати і витопити, потім додати шматочки серця і обсмажити на самому сильному вогні до рум'яної скоринки.
Моркву порізати крупною соломкою, цибулю - досить товстими кільцями або півкільцями.
До обсмаженого серця додати цибулю і довести до золотистого кольору при періодичному помішуванні.
Додати моркву і смажити ще 4-5 хв. Додати 1 скл. води, посолити, покласти гострий перець, кмин і коріандр, довести до кипіння, зменшити нагрів і тушкувати під кришкою 20 хвилин при слабкому кипінні.
Перловку ще раз гарненько промити, викласти зверху на серце, розрівняти.
Ні в якому разі не перемішувати з м'ясом і овочами.
Помідори протерти через крупну терку без шкірки, вилити на перловку, посолити, додати ще води, щоб вона була над поверхнею крупи на 1 см.
Додати вогонь, дати закипіти.
На сильному вогні випарити майже всю рідину, зменшити нагрів до мінімуму, закрити щільною кришкою і потримати ще 25 хв.
Перемішати круговими рухами зверху вниз.
Рецепт приготовления салата мимозаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты блюд из рыбыКулинарные рецепты. Рецепты блюд
Ореховый торт без муки рецептТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты юлии высоцкой.
www.recepti.biz.uaПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
recepti.biz Рецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.ua сайт с кулинарными рецептами
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter