Плов із помідорами
- Рис 2 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Сіль
- Зелень
- Олія рослинна
Рис перебрати, промити і покласти в каструлю. Налити трохи води, так щоб вона ледь покривала рис.
Посолити і варити на середньому вогні, постійно помішуючи, доки не випарується волога. Рис повинен суттєво збільшитися в об'ємі.
Потім долити в каструлю з рисом 3,5 склянки окропу, накрити кришкою і варити до готовності на повільному вогні. Перемішувати не треба.
Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці, перець нашаткувати тонкою соломкою, помідори нарізати маленькими квадратиками.
Овочі посолити і спасерувати в олії до золотистого кольору цибулі.
Цибулю, моркву, перець і помідори з'єднати з рисом і добре перемішати, тушкувати під кришкою на повільному вогні протягом 5 хвилин.
Рецепт кофе гляссеКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Купить капусту, цены: кулинария капуста брокколи. Семена почтой, в том числе редкие.
Недорогой крем для тортанедорогой крем для торта
скачать кулинарные рецепты с фотографией
Рецепт рыба на паруРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter