Плов із перловки

КАШІ ТА ГАРНІРИ
848 Плов із перловки
Фото - Плов із перловки
інгредієнти:
  • Крупа перлова 1 скл.
  • Вода 2.5 скл.
  • Гриби (печериці) 300 г
  • Цибуля ріпчаста 8 шт.
  • Морква 0.5 кг
  • Перець гострий 1 шт.
  • Томатна паста
  • Спеції

Плов з перловки інгредієнти Крупу перебрати і промити холодною водою.

Плов з перловки Просушити на рушнику.

фото Плов з перловки Почистити цибулю та моркву.

Часник вимити і очистити тільки від верхньої шкірки. 

 

Плов з перловки Крупа перловаКрупу просмажити на сухій сковороді.

У каструлю налити олію, щоб закрила дно на 1-2 см, нагріти.

 

Плов з перловки Вода Нарізати цибулю півкільцями.

Моркву натерти на тертці, можна нарізати соломкою.

Плов з перловки Гриби Гриби нарізати пластинками.

Плов з перловки Лукрепчатий

Плов з перловки Морква На сковорідку покласти часник і перець нарізаний.

Плов з перловки Масло рослиннеОбсмажити і вийняти на тарілку.

Плов з перловки Перець Обсмажити цибулю.

Плов з перловки ЧасникДодати моркву. Обсмажити.

Плов з перловки СільДодати гриби. Обсмажити.

Плов з перловки СпеціїДодати томатну пасту.

Посолити і додати спеції. Обсмажити, постійно помішуючи, хвилин 5.

Налити холодної води, закрити кришкою і чекати, доки закипить. 

 

Плов з перловки Томатна паста Висипати крупу у киплячий зирвак. Зверху встромити обсмажений часник (можна почистити повністю) і перець.

Закрити кришкою, зменшити на половину вогонь і залишити на 25 хвилин.

Плов з перловки

Через 25-30 хвилин вимкнути плов. Закутати у рушник на 30-40 хвилин. 

Потім перемішати і подати.

Украшение тортов - рецепты украшения для тортов. Рецепты тортов.

Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з фото рецепти.

Рецепт борщ с бурякомРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina: ржаная закваска рецепт.

Плов В Мультиварке Рецепты С Фото - консервация грибов рецепты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter