Плов із перловки
- Крупа перлова 1 скл.
- Вода 2.5 скл.
- Гриби (печериці) 300 г
- Цибуля ріпчаста 8 шт.
- Морква 0.5 кг
- Перець гострий 1 шт.
- Томатна паста
- Спеції
Крупу перебрати і промити холодною водою.
Просушити на рушнику.
Почистити цибулю та моркву.
Часник вимити і очистити тільки від верхньої шкірки.
Крупу просмажити на сухій сковороді.
У каструлю налити олію, щоб закрила дно на 1-2 см, нагріти.
Нарізати цибулю півкільцями.
Моркву натерти на тертці, можна нарізати соломкою.
Гриби нарізати пластинками.
На сковорідку покласти часник і перець нарізаний.
Обсмажити і вийняти на тарілку.
Обсмажити цибулю.
Додати моркву. Обсмажити.
Додати гриби. Обсмажити.
Додати томатну пасту.
Посолити і додати спеції. Обсмажити, постійно помішуючи, хвилин 5.
Налити холодної води, закрити кришкою і чекати, доки закипить.
Висипати крупу у киплячий зирвак. Зверху встромити обсмажений часник (можна почистити повністю) і перець.
Закрити кришкою, зменшити на половину вогонь і залишити на 25 хвилин.
Через 25-30 хвилин вимкнути плов. Закутати у рушник на 30-40 хвилин.
Потім перемішати і подати.
Украшение тортов - рецепты украшения для тортов. Рецепты тортов.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з фото рецепти.
Рецепт борщ с бурякомРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: ржаная закваска рецепт.
Плов В Мультиварке Рецепты С Фото - консервация грибов рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter