Плов із нутом та чорносливом

КАШІ ТА ГАРНІРИ
712 Плов із нутом та чорносливом
Фото - Плов із нутом та чорносливом
інгредієнти:
  • Рис (довгий, пропарений) 400 мл
  • Морква 120 г
  • Цибуля ріпчаста 150 г
  • Чорнослив 12 шт.
  • Нут 180 г
  • Спеції (для плову) 0.5 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Часник 6 зуб.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Вода (гаряча) 1 л

Плов з нутом і чорносливом інгредієнти Нут замочити на ніч у воді. Відварити до готовності.

Цибулю, моркву і чорнослив нарізати соломкою.

Плов з нутом і чорносливом Обсмажити цибулю з морквою на олії.

фото Плов з нутом і чорносливом Додати рис, сіль, спеції. Перемішати і обсмажити ще хвилини 2-3.

Плов з нутом і чорносливом Рис Додати томатну пасту, нут, чорнослив, часник. Перемішати.

Плов з нутом і чорносливом Морква Залити водою. Перемішати. Накрити кришкою. Готувати, доки рис не вбере у себе всю воду.

Плов з нутом і чорносливом Цибуля ріпчаста Плов готовий.

Плов з нутом і чорносливом Чорнослив Перемішати і розкласти по тарілках.

красим айца черничным вареньем

Проблеме с печенью не бывать: печень рецепт. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

рецепт приготовления мяса дикого кабана

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter