Плов із нутом та чорносливом
775
інгредієнти:
- Рис (довгий, пропарений) 400 мл
- Морква 120 г
- Цибуля ріпчаста 150 г
- Чорнослив 12 шт.
- Нут 180 г
- Спеції (для плову) 0.5 ст.л.
- Олія рослинна
- Часник 6 зуб.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Вода (гаряча) 1 л
Нут замочити на ніч у воді. Відварити до готовності.
Цибулю, моркву і чорнослив нарізати соломкою.
Обсмажити цибулю з морквою на олії.
Додати рис, сіль, спеції. Перемішати і обсмажити ще хвилини 2-3.
Додати томатну пасту, нут, чорнослив, часник. Перемішати.
Залити водою. Перемішати. Накрити кришкою. Готувати, доки рис не вбере у себе всю воду.
Плов готовий.
Перемішати і розкласти по тарілках.
красим айца черничным вареньем
Проблеме с печенью не бывать: печень рецепт. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі