Плов із нутом
868
інгредієнти:
- Рис 1 скл.
- Нут 0.5 скл.
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Спеції
- Рослинна олія (не обов´язково) 2 ст.л.
- Куркума (не обов´язково) 0.5 ч.л.
- Вода 2.5 скл.
Нут потрібно замочити за 12-14 годин до приготування. У воду додати трохи соди. Потім промити.
Моркву і цибулю порізати.
Обсмажити на рослиній олії (Або протушкувати трохи без олії) .
Додати рис, нут, посолити, поперчити. Часник подрібнити. Залити водою. Додати куркуму (для кольору). Довести до кипіння. На середньому вогні тушкувати до готовності близько 20 хвилин (не помішувати). Потрібно перевіряти коли вся рідина вбереться. Вимкнути і залишити під кришкою ще хвилин на 8.
Салати з твердим сиромсалати з твердим сиром
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт приготовление селедку под шубой тут
Всегда круглосуточно. Мечта: салаты вкусные рецепты. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі