Плов із курочкою
- Рис
- Філе куряче
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Часник
- Олія рослинна
- Спеції (суміш перців, орегано, кориця, карі, гвоздика)
- Вода
- Сіль
У казанку у невеликій кількості олії обсмажити дрібно порізану цибулю, потім додати моркву, спеції (крім гвоздики), шматочки м'яса, посолити.
Приготувати рис. Добре промити його і покласти на розігріту сковороду. Обсушити, обсмажити і покласти в казанок до м'яса.
Залити водою так, щоб вона покривала рис на ширину пальця, посолити. Додати часник із уткнутими в нього гвоздиками, довести до кипіння, зменшити вогонь і на маленькому тушкувати до повного вбирання рисом води.
recepti.biz.ua кулинарные сайты фото
Рецепт торта медовик с заварным кремом с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты Выпечки: украинская выпечка рецепты с фото. Рецепты с фото.
Рецепт оладьи их тыквы тыквенные. Тыквенные оладьи тыкву запечь.
www.recepti.biz.ua кулинарный сайт консервируем
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter