Плов із кролика
- Кролик 500 г
- Рис 2 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Пастернак 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Часник 5 зуб.
- Олія рослинна
- Масло вершкове
- Сіль
- Вода 1 л
- Оцет 1 ч.л.
Філе кролика порізати на шматочки і вимочити дві години у воді, з додаванням оцту (на літр води приблизно 1 чайну ложку оцту). Через дві години обсмажити на суміші олії і вершкового масла, потім додати воду і варити до готовності.
Окремо в сковороді на рослинній олії обсмажити цибулю, дрібно нарізану, моркву, терту на тертці, пастернак, потертий на тертку або дрібно порізаний.
Помідори помити, обдати окропом, зняти з них шкірку, порізати на кубики і додати до обсмажених овочів, трохи протушкувати.
Рис промити і засипати до м'яса, зверху викласти обсмажені овочі, у декількох місцях розсунути рис і покласти по зубчику часнику і тушкувати на повільному вогні під кришкою до готовності.
Карамель конфеты шоколад mp3 здесь
Рецепты блюд из рыбыРецепты блюд. Кулинарные рецепты. Рецепты любимых блюд
Авокадо салат рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты пасхи творожной с фотоРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Вкусные рецепты салата с Курицей - салат с курицей. Поилки для домашней птицы.
www.recepti.biz.ua рецепт приготовление селедки под шубой
Кулинарные сайты с фото. Сайт кулинарных рецептов.
рецепт приготовления салат мимоза
recepti.biz.uaКоктейли и домашнее приготовление вин
Очень вкусные пироги - пирог со шпинатом. Быстрые рецепты блюд! Вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter