Плов із картоплею
- Рис (басматі) 2 скл.
- Картопля 3 шт.
- Масло вершкове 70 г
- Куркума 0.5 ч.л.
- Сіль
Відварити рис у підсоленій воді до готовності.
Одну картоплину нарізати кружечками. На дно каструлі покласти трохи олії і акуратно викласти картоплю.
Масло, що залишилося, розтопити із куркумою.
На картоплю акуратно викласти шар рису.
Дві залишені картоплини нарізати кубиками. Викласти шарами: рис, картопля.
На таку кількість інгредієнтів шарів буде небагато. Останнім шаром обов'язково повинен бути рис.
Усе залити розтопленим маслом. Якщо є шафран, то спочатку залити олією, а потім полити завареним шафраном.
Поставити на дуже повільний вогонь на 1,5-2 години. Кришку обгорнути чайним рушником, щоб конденсат із кришки не капав на рис, а вбирався у рушник.
Рецепты приготовления блюд - сирник рецепти фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты потрясающих салатов: рецепты салаты.
Готовим рыбу: салаты с фото. Срочное фото. Срочная полиграфия.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter