Плов із гречки
- Яловичина 800 г
- Крупа гречана 1.5 скл.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський (червоний) 1 шт.
- Квасоля (стручкова, заморожена) 100 г
- Часник 6 зуб.
- Олія рослинна
- Томатна паста 2 ст.л.
- Сіль
- Спеції (хмелі-сунелі)
- Зелень
- Печериці (консервовані) 1 бан.
- Вода (кип´ячена)
М'ясо промити, нарізати кубиками і смажити у казані до напівготовності.
Потім додати квасолю, натерту на крупній тертці моркву і нарізані дрібними кубиками цибулю і перець. Тушкувати ще хвилин 15-20.
Потім додати печериці, посолити, додати хмелі-сунелі і томатну пасту. Перемішати.
Промити гречку, викласти у казан, залити кип'яченою водою і тушкувати під кришкою до готовності.
За 10 хвилин до готовності додати очищені цілі зубчики часнику.
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты панакоты с фото.
Печень рецепты приготовления. Салат из печени рецепт.
Купить Печенье - печенье из творога розочки. Вкусные рецепты с фото.
Как вкусно приготовить мясо - рецепты мясных закусок с фото. Готовим со вкусом.
Пирог со шпинатом и фетой рецептПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Сайт кулинарных рецептовПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter