Плов із баранини
- Баранина 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 4 шт.
- Барбарис
- Нут 1 скл.
- Олія рослинна
- Рис (довгий) 1.5 кг
Казан нагріти, розжарити олію. Додати шматочок цибулі, щоб підсмажився до вугілля. Викинути його.
Шматки м'яса підсмажити до золотистого кольору.
Додати нашатковану цибулю, трохи пізніше моркву.
Залити окропом, посолити і додати мелену зіру, барбарис і замочений з вечора нут (узбецький горох).
Зирвак повинен покипіти 45 хвилин на повільному вогні під кришкою.
Потім промити рис. Укласти на зирвак, долити окропу від рівня рису на 2 пальці, додати солі і включити вогонь на повну потужність для того, щоб вода встигла википіти, але рис не зварився. Перемішувати рис не треба.
Як тільки вода стане википати, зробити невеликі поглиблення. Коли вода википить, зменшити вогонь і закрити щільно кришкою на 25-30 хвилин.
Можна очистити голівку часнику і під час кипіння зірвака покласти її в центр.
Потім засипати рисом і варити до повної готовності плову. Часник у плові просочується всіма ароматами приправи і гороху і виходить дуже м'яким і апетитним.
Після готування, не відкриваючи кришки, дати постояти плову 15-20 хвилин. Далі дістати часник на окрему тарілку, перемішати рис і викласти на велику тарілку. У центр - м'ясо і часник. Можна посипати зеленню.
Немецкая кухня рецепты с фото супыНемецкий производитель. Питомник немецких овчарок
рецепт салата оливье классический
Шашлык из куриных сердецКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты салатов из креветок с фото. Салаты с креветками.
Мультиварка Philips - как испечь пирог с тыквой. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Рецепт пасхи. Пасха рецепты кулынарии.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter