Плов домашній
- Рис круглий 3 скл.
- М´ясо (жирне) 700 г
- Олія рослинна 1 скл.
- Цибуля ріпчаста (велика) 2 шт.
- Морква (велика) 2 шт.
- Часник 15 зуб.
- Родзинки 0.75 скл.
- Коріандр у зернах 0.3 скл.
- Зира 0.3 скл.
- Cіль 0.5 скл.
У розігрітий казан налити олію і викласти м'ясо, попередньо порізане на шматочки 2х3 см.
Смажити до утворення скоринки і випарення рідини в казані.
Додати дрібно нарізану цибулю та моркву, нарізану великими брусочками. Накрити кришкою і тушкувати хвилин 5, додати попередньо промиті родзинки.
Рис промити 7 разів і додати до м'яса, ретельно перемішуючи, щоб рис присмажився в олії до напівпрозорого стану.
Додати помитий часник цілими головками (3 шт).
Залити в рис окріп так, щоб вода була на фалангу пальця вище рису з м'ясом, і відразу щільно накрити кришкою.
Варити хвилин 15 на слабкому вогні, доки вода повністю не вбереться.
Додати спеції, сіль.
Вимкнути вогонь і дати постояти хоча б хвилин 10 із закритою кришкою.
Таких салатов вы не еще ели - салати рецепти з фото. Рецепты приготовления блюд.
Рецепты салатов из морковиКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter