Плов
- Філе індички 500 г
- Рис (круглий) 2.5 скл.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Вода 5 скл.
Філе помити і нарізати на дрібні шматочки.
Цибулю почистити і порізати кубиками.
Моркву очистити і натерти на середній тeртці.
У сковороду налити олію, додати цибулю і обсмажувати до золотистого кольору.
До цибулі додати моркву і спасерувати.
Додати м'ясо індички до овочів і обсмажувати його до напівготовності.
Засипати рис до м'яса і овочів, перемішати гарно і залишити рис (без води) на 5 хвилин, періодично помішуючи, щоб рис увібрав у себе олію.
Через п'ять хвилин додати воду (окріп), посолити, довести до кипіння, зменшити вогонь і готувати до стану, коли рис стане розсипчастим.
Салаты в стакане с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты праздничных блюд с фотоРецепты всевозможных диет. Праздничные подборки рецептов. База рецептов
Рецепты очень вкусных салатов. Интересные и вкусные рецепты салатов.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты с творогом фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter