Плов
- Курка 1 шт.
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Чорнослив (без кісточки) 150 г
- Помідор 1 шт.
- Рис
- Вода (гаряча) 4.5 скл.
- Часник
- Сіль
- Перець
Курку помити і поділити на шматочки.
Сковороду з олією нагріти і викласти обсмажувати м'ясо.
Цибулю дрібно нарізати і додати до курки.
Перемішати і обсмажувати хвилин 5.
На крупній тертці моркву нашаткувати і теж додати у сковорідку.
Перемішати і смажити 10 хвилин, помішуючи.
Посолити і поперчити.
Чорнослив помити і порізати на четвертинки.
Обсмажену курку з морквою та цибулею перекласти у казан.
Зверху шаром покласти чорнослив.
Рис насипати у глибоку миску.
Рис помити і злити воду.
На чорнослив висипати рис і розрівняти його ложкою.
Рівномірно пальцем усунути зубки часнику неочищені.
Помідор нарізати на пластинки і викласти щільно на рис.
Залити у казан воду.
На склянку рису 1,5 склянки гарячої води.
Вода повинна покрити на 0,5 см помідори.
Накрити казан кришкою.
Зменшити вогонь і тушкувати 30 хв до готовності рису.
Готовий плов перемішати у казані.
Салат вкуснятина с корейской морковьюМясных, фруктовых и экзотических салатов
http://recepti.biz.ua салаты мясные блюда
Рецепты на праздничный стол: новогодние блюда рецепты с фото. Мультиварки для выпечки.
Купить Белые грибы, цены - салат с белыми грибами. Осетинские пироги на заказ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter